Plattläggning i Jönköping
Vi hjälper dig med allt inom plattläggning

Att arbeta med plattläggning i Jönköping är något vi brinner för väldigt mycket här på Hakarps Jord & Entreprenad.

Plattläggning är ett relativt simpelt och prisvärt sätt att göra en uppfart eller trädgård finare samt höja värdet på huset. 

Idag finns det i huvudsak tre olika skäl till varför man skulle välja plattläggning på sin tomt.

1. Det kan vara t.ex en uteplats eller en veranda i marksten. Plattläggningen gör att man får en snygg och hållbar uteplats som för det mesta kräver mycket mindre underhåll än vanliga träverandor.
2. Det kan vara en gång eller uppfart av sten. Vare sig man vill få några meter mellan hus eller t.ex friggeboden eller en regelrätt biluppfart så kan plattläggning vara ett mycket snyggt alternativ som ger huset en helhetsupplevelse som många beskriver som ”elegant”.
3. I vissa fall vill man använda plattläggning runt begränsade ytor som t.ex runt en damm eller andra detaljer man har i sin trädgård. När det kommer till plattläggning på biluppfarter är det dock mycket viktigare att man utför ett bra jobb då kraven på hållbarhet är mycket större.

 

Ring direkt för gratis offert
073-935 22 86

Många undrar hur en plattläggning går till, så vi tänkte snabbt gå igenom hur man i regel brukar arbeta.

En plattläggning börjar alltid med en skiss och planering. Innan du anlitar oss på Hakarps Jord är det viktigt att du har en bild av vad du vill åstadkomma och detta kan vi hjälpa dig med.

I nästa steg väljer vi tillsammans ett lämpligt material för plattläggningen. Vi på Hakarps är partner med Flisby och är experter på alla deras material.

Själva plattläggningen börjar med att vi lägger ett bärlager som vi sedan lägger ett sättlager ovan på och tillsammans bidrar detta till själva underlagret för plattorna. När plattorna är på plats så avslutas detta med någon form av stabiliserande fogsand som är mycket viktig för att få till stabilitet i plattläggningen.

VILL DU HA EN GRATIS OFFERT?

Fyll bara i formuläret, så återkommer vi så snart vi kan. Sedan ställer vi några enkla frågor och kommer tillbaka med en offert – helt gratis.

  DU SKA BLI 100% NÖJD!

  Jag heter Fredrik Gripskog och jag äger och driver Hakarsps Jord & Entreprenad. För mig är det viktigt att alla som anlitar oss blir helt nöjda med vårt arbete. Vissa kallar det för yrkesstolthet, men för mig har det alltid bara varit en självklarhet.  Att aldrig slarva eller ta den enkla vägen. 

  Fyll gärna i formuläret eller slå en signal till mig, så kommer jag ut och tittar på det du behöver hjälp med. Jag kommer ge dig goda råd hur vi på bäst sätt kan färdigställa ditt projekt.  Och du, inget projekt är för stort eller för litet.

  – Fredrik Gripskog, 073-935 22 86
  VARFÖR ANLITA OSS?

  När du ska investera i plattläggning, så vill du vara säker på att arbetet utförs på enligt senaste branschstandard och att allt går korrekt till.

  Därför ska du anlita ett företag som har lång erfarenhet och ett gott rykte. Hakarps jord och entreprenad har byggt hela sin verksamhet på att alltid göra sina kunder nöjda, fråga gärna runt bland dina bekanta. De kommer bekräfta att vi är att lita på.

   

  Slå gärna en signal om du vill veta mer
  073-935 22 86