Bygga pool i Jönköping
Bygg din drömpool med oss. Vi hjälper dig hela vägen.

Många drömmer om att bygga en pool, och idag är det fler än någonsin som väljer att skaffa pool. Vi har hjälpt många familjer att bygga sin pool i Jönköping, så du kan tryggt anlita oss för ditt poolbygge.

Det finns såklart en hel del att tänka på innan man skaffar pool. Allt från placering av poolen till hur man vill att poolområdet ska se ut. Vi hjälper till med allt sådant, och kommer gärna med bra tips på vägen.

Det som är bra när man anlitar oss är att vi finns med i hela projektet. Från idé till färdig pool. Vi hjälper till med planering, grävning, markarbete, gjutning av plattan, bygge av poolstomme, montering av liner, installation av all teknik och att bygga upp hela poolområdet.

 

 Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer! Vi kan lämna mycket goda referenser.
Ring FREDRIK för gratis HEMBESÖK 073-935 22 86

VILL DU HA ETT GRATIS HEMBESÖK?

Fyll i formuläret, så återkommer vi så snart vi kan.  Vi kommer gärna ut och kikar på ditt projekt och kommer sedan tillbaka med en offert – helt gratis. Vi är verksamma i Jönköping med omnejd.

  DU SKA BLI 100% NÖJD!

  Jag heter Fredrik Gripskog och jag äger och driver Hakarsps Jord & Entreprenad. För mig är det viktigt att alla som anlitar oss blir helt nöjda med vårt arbete. Vissa kallar det för yrkesstolthet, men för mig har det alltid bara varit en självklarhet.  Att aldrig slarva eller ta den enkla vägen. 

  Fyll gärna i formuläret eller slå en signal till mig, så kommer jag ut och tittar på det du behöver hjälp med. Jag kommer ge dig goda råd hur vi på bäst sätt kan färdigställa ditt projekt.  Och du, inget projekt är för stort eller för litet.

  – Fredrik Gripskog, 073-935 22 86
  VARFÖR ANLITA OSS?

  När du ska investera i en ny pool till ditt hus, så vill du vara säker på att arbetet utförs på enligt senaste branschstandard och att allt går korrekt till.

  Därför ska du anlita ett företag som har lång erfarenhet och ett gott rykte. Hakarps jord och entreprenad har byggt hela sin verksamhet på att alltid göra sina kunder nöjda, fråga gärna runt bland dina bekanta. De kommer bekräfta att vi är att lita på.

  Slå gärna en signal om du vill veta mer
  073-935 22 86