Dränering som utförs i Jönköping
Dränering I Jönköping
Vi har utfört över 350+ dräneringar, sedan 1995.

Vi på Hakarps Jord i Jönköping kan dränering. Vi har genomfört över 350 st dräneringar, och tänkte på denna sida förklara lite kort vad en dränering innebär och varför man bör anlita en expert för att utföra jobbet på ett 100% korrekt sätt.

När det kommer till dränering av källarväggar så gräver man ett ca 1 meter brett dike intill väggen till källaren. Man gräver ner till en nivå som ligger under husets grundsula, dvs husets lägsta punkt. 

Dränering innebär att man gräver ner dräneringsrör för att få till effektivare avrinning. Kortfattat handlar det om att leda bort vatten och fukt från huset så att huset eller byggnaden som dräneras inte får fuktskador som bildar mögel med mera.

Vi passar även på att byta även ut gamla dräneringsbrunnar till nya som är gjorda av plast.

Ring FREDRIK för gratis HEMBESÖK 073-935 22 86

Det kan finnas en hel del risker med att frilägga hela husgrunden på en gång, därför kan det ofta vara klokt att färdigställa en vägg i taget även om det kan tyckas mycket omständigare.

Ett bra sätt att lösa det yttre fuktskyddet för källarväggarna vid dränering är att man använder dränerande cellplastskivor, dessa ger en varm och torr källarvägg. Inför monteringen av isoleringsskivor friläggs källarväggar från asfalt.

När du ändå gräver upp runt huset, så fundera på om det även är dags att byta ut  inkommande vatten och avlopp, det kan vara smart att göra detta samtidigt som man utför dräneringsarbetet.

Vill du ha ett gratis hembesök?

Fyll i formuläret, så återkommer vi så snart vi kan.  Vi kommer gärna ut och kikar på ditt projekt och kommer sedan tillbaka med en offert – helt gratis. Vi är verksamma i Jönköping med omnejd.

  DU SKA BLI 100% NÖJD!

  Jag heter Fredrik Gripskog och jag äger och driver Hakarsps Jord & Entreprenad i Jönköping. För mig är det viktigt att alla som anlitar oss blir helt nöjda med vårt arbete. Vissa kallar det för yrkesstolthet, men för mig har det alltid bara varit en självklarhet.  Att aldrig slarva eller ta den enkla vägen. 

  Fyll gärna i formuläret eller slå en signal till mig, så kommer jag ut och tittar på det du behöver hjälp med. Jag kommer ge dig goda råd hur vi på bäst sätt kan färdigställa ditt projekt.  Och du, inget projekt är för stort eller för litet.

  – Fredrik Gripskog, 073-935 22 86
  VARFÖR ANLITA OSS?

  När du ska investera i en ny dränering för ditt hus, så vill du vara säker på att arbetet utförs på enligt senaste branschstandard och att allt går korrekt till.

  Därför ska du anlita ett företag som har lång erfarenhet och ett gott rykte. Hakarps jord och entreprenad har byggt hela sin verksamhet på att alltid göra sina kunder nöjda, fråga gärna runt bland dina bekanta. De kommer bekräfta att vi är att lita på.

  Slå gärna en signal om du vill veta mer
  073-935 22 86